Een hypotheek

Op zich een eenvoudige constructie waarmee een lening wordt verkregen, waarbij de betreffende woning als onderpand dient.

De hypotheeklening in Portugal bestaat uit een annuiteitenhypotheek en veelal gemaximeerd tot 80% van de taxatiewaarde van het pand, voor niet-residenten en 90% voor residenten. Afhankelijk van de getaxeerde waarde, waarin wij als hypotheekkantoor voor u een grote rol in kunnen spelen, kunt u zelfs tot 100% financieren. Vanzelfsprekend is u inkomen ook een factor waar rekening mee wordt gehouden.

Voorbeeld van een hypotheek: De heer Buitenzorg wil een woning kopen in Portugal. Waarde van de woning 350.000 euro. Inkomen 35.000 euro per jaar. Te financieren bedrag 100.000 euro. De looptijd is 30 jaar. De 3 maandsrente Euribor 1%, Spread 2,1% is totaal 3,1% x 100.000 euro. De aflossing incl. rente bedraagt vervolgens 258,30 per maand. Een levensverzekering is bij niet-residenten niet verplicht.

Offerte op maat
Als de taxatie achter de rug is en de aflossing past bij uw mogelijkheden. Dan gaan we over op het maken van een op maat gesneden offerte en bespreken deze met u. Accepteert u de offerte, dan regelen wij de verdere gang van zaken, zoals de verdere afwikkeling tot het passeren bij de notaris.

 

 

Contactformulier

Naam:*
E-mail:*
Telefoon:
Antispam:*
    Voer boven MYCODE in.
Onderwerp:
Bericht:*

Advies op maat

SeguroRoyal is tevens een onafhankelijke hypotheek advieskantoor. Dat betekent dat we voor u altijd een advies op maat kunnen maken. Neem gerust contact op, om uw wensen kenbaar te maken.

Gegarandeert dat wij met een scherpe offerte komen.

Direct contact via: +351-282431523.