SeguroRoyal

SeguroRoyal is een officieel onafhankelijk assurantiekantoor die bestaat sinds 2006 in Portugal en met meer dan twintig jaar ervaring in Nederland en Portugal. SeguroRoyal is ingeschreven in het Portugese Verzekeringsinstituut (Instituto de Seguros de Portugal) en lid van de grootste brancheorganisatie APROSE.

U kunt bij ons terecht in het Nederlands, Portugees, Engels en Duits, voor uw Particuliere en Zakelijke verzekeringen.

SeguroRoyal is in het bezit van alle Portugese vakdiploma´s. Wij willen met onze jarenlange ervaring, graag  uw verzekeringsbelangen optimaal behartigen. Om de gewenste zekerheid te bereiken, adviseren wij u over de mogelijkheden. Dat wij gedurende de relatie die u met ons heeft voor u onderhouden en indien nodig aan de actuele situatie aanpassen.

Uitgangspunt daarbij is steeds uw wens in combinatie met de mogelijkheden. Uw belangen staan altijd centraal en onze dienstverlening sluit hierop aan daarbij komt dat in Portugal de verzekeringen verschillen met de verzekeringen van Nederland.

Wij streven een hoog niveau van dienstverlening na en zullen u zo goed mogelijk adviseren en assisteren u actief bij schadeafwikkeling.

 

 

Contact

Tel.: +351 282 498 209
Mobiel: +351 964 645 952
Email: info@seguroroyal.com

Adres:
Edificio Pluma
Rua Dr. Teófilo Braga nº 17 loja 5
8500-668
Portimão